För vem passar Nässjö löparweekend?

Med vår erfarenhet av läger och träningsevent så vet vi att det finns ett stort behov från framförallt nybörjare och motionärer att få hjälp med träning. Vi har till höstens löparweekend valt att satsa på att så många som möjligt ska ges möjligheten att vara med på vårat läger och inspireras till löpträning.

Till många träningsevent skrivs ofta att ALLA KAN VARA MED. Vi väljer att inte kalla det på det viset just för att det ofta blir ett uttryck för att locka så många deltagare som möjligt för att sedan inte kunna hantera det som arrangör! Vi vill trots allt att de deltagare som deltar på vår löparweekend har en ambition att lära sig att löpa i framtiden eller en vilja att utveckla sin löpning. Med det sagt ska du som är helt nybörjare eller erfaren känna dig lika välkommen till vårt läger!!! Så länge du har en vilja att få hjälp med att komma igång att löpträna eller lära dig hur du kan utveckla din träning för att bli en bättre löpare så är detta ett läger för dig.

Du behöver alltså inte ha löptränat tidigare för att kunna vara med på vårt läger!!!

Under lägret kommer vi att delas in i minst tre grupper utifrån erfarenhet och löpförmåga. Grupperna kommer bestå av helt nybörjare, medellöpare och lite mer erfarna löpare. Denna uppdelning gör vi för att alla ska känna att dem passar in och kan utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Vi hoppas att du som deltagare i vår löparweekend känner dig välkommen och får en givande helg med träningstips, pepp och samvaro som gynnar din träning i framtiden!

Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar något: info@skiruncoaching.se

Mer info om lägret ses här