Tränarna i Nässjös löparweekend

För att vi ska kunna ge er en riktigt bra löparhelg fylld av löparglädje krävs det mycket av upplägget. Årets upplägg tycker vi är riktigt välplanerat för att maximera en varierad träning med återhämtning mellan passen så att vi orkar med hela helgen.

För att planera passen har vi vår ”teoretiska verktygslåda” från de tre år vi studerade Idrottsvetenskap på Högskolan Dalarna. Vi planerar passen på ett effektivt sätt för att utveckla dem underliggande fysiologiska system som gör oss till bättre löpare. Vi har arrangerat träningsläger, löpargrupper, event, tekniklektioner i fem år. Genom vår utbildning kan vi säkerställa att varje pass har ett syfte och av vår erfarenhet kan vi planera varierade träningspass som gör att träningen blir effektiv, varierande och till och med ROLIG! =)

DSC_0247_låg-301

Vi kommer att bo i stugor mitt i Lövhults naturreservat där träningen kommer att ske. Vi kommer att hålla i en rejäl genomgång av hur vi kan förbättra vår löpteknik där vi varvar teori med praktik för att ni ska lära er hur ni efter lägret kan fortsätta att förbättra er löpning och varför vi gör som vi gör när vi tränar löpskolning.

Vår egna huskock finns på plats och lagar all vår mat från grunden vilket gör att vi har eliminerat all onödig tid på logistik och väntan – maximalt med tid för träning, återhämtning och samvaro. Detta gör att vi får en hel del ”egentid” trots ett fullspäckat program.

Därför vågar vi vara lite kaxiga och säga att det är ett grymt bra läger där ni deltagare får ut maximal träningseffekt av helgen samtidigt som vi kommer ha det riktigt kul tillsammans.

En helg att minnas!

/Hannes och Martin

 

Anmäl dig till lägret här